Arkiv
Kategorier

Information - januari 2021

Publicerad Tuesday, January 19, 2021 00:00

INFORMATION TILL BOENDE januari 2021

 

Bastun: Tyvärr så har det slarvats mycket med städningen efter att man använt bastun.
Detta gäller: Bastun skall städas efter att man har använt utrymmet. Allt skräp skall tas med därifrån och slängas direkt i soprummet eller tas med tillbaka till den egna lägenheten. När nästa hyresgäst kommer ska det vara rent och snyggt och det får inte finnas något skräp kvar. Skräpkorg saknas i lokalen av den anledningen att matrester inte ska bli kvar och lukta! Betald städning sker en gång i månaden. Ifall det är ostädat när du kommer och ska använda bastun skall du felanmälan detta. Om extra städ måste beställas så kommer detta att debiteras den som hyrt lokalen.

 

Snöröjning:  Traktorn skottar enligt avtal. När snön vräker ner som den gjort 12-13 januari så får vi räkna med att det kan ta tid innan vi får snön undanröjd. Bra då med grannsamverkan och att vi hjälps åt att skotta undan snön vid broarna t ex.
Vid varje port ska det finnas en sop och en skyffel. Det är viktigt att man ställer tillbaka dessa efter användning. Sop och skyffel finns också på varje sida av soprummet.

Spadar/sopar som finns i garage är privata och ägs av den boende som har sin bil på den platsen.

Snö mellan fönsterglasen: Nu när det stormat och snöat samtidigt så har många fått in snö mellan det två yttersta fönsterglasen. Detta beror på att det yttersta fönstretglaset är ventilerat. Detta är helt normalt. Snön smälter undan utåt.

 

Soprummet: kamera är nu installerad och bevakning sker. Hoppas att alla noterat att det nu är installerat speciell taggläsare vid de blå dörrarna, istället för den läsare som satt direkt på handtaget.

Ytterdörrarna stängs igen med viss fördröjning. Var därför observant så att ingen obehörig hinner slinka in innan dörren har stängts!

Andrahandsuthyrning: Om du av något skäl vill hyra ut din bostad i andra hand så ska detta ansökas om till styrelsen. Otillåten andrahandsuthyrning kan leda till att man förlorar sin bostadsrätt.

BRF Storspoven

Mariehemsvägen 31-33
906 52 Umeå
© 2022 BRF StorspovenInformation om cookies