Arkiv
Kategorier

Styrelsen informerar Sep18

Publicerad Thursday, September 06, 2018 00:00

Styrelsen informerarUmeå 2018-09-28

 

CYKLAR

Ny cykelrensning kommer att genomföras under november månad!
Cyklar och sparkar som förvaras i cykelhus och cykelförråd ska då märkas upp senast den 1 november! Märkband (röd/vita) kommer att finnas i soprummet från oktober.
Omärkta cyklar och sparkar kommer att tas bort av förvaltaren under november månad.

Tömma cykelhusen för städning: Nytt för i år är att vi kommer att genomföra en större städning i cykelhusen på gården samtidigt och därför måste de vara tomma mellan den 5 och den 9 november. Cyklar som inte är utplockade därifrån under denna vecka kommer att ställas ut på gården oavsett om de är låsta eller inte. Om din cykel är fastlåst i cykelstället inne i förrådet kommer låset att klippas. Kom ihåg att endast cyklar som används skall förvaras i cykelhusen på gården. Vinterförvaring av din cykel skall ske i cykelförråden i källaren eller i ditt eget förråd/lägenhet. Det är inte tillåtet att förvara cyklar i trapphusen.

ALLMÄN ORDNINGSFRÅGOR
Grovsopor får inte lämnas i soprummet, utan ska bortforslas av boende själva! Till våren kommer vi dock åter att beställa en container för grovsopor. Om du väljer att behålla dina grejer tillsdess så räknas de som privata föremål och ska vara placerad i din egen lägenhet eller i ditt eget förråd.

Påminnelse: Cigarettfimpar får inte slängas på gården/gräsmattan. Om du röker på din balkong så måste du själv ta hand om dina fimpar. Under inga omständigheter får man slänga ut fimpen på gården!

HYRESA VGIFTER

Styrelsen har beslutat om en höjning av avgifter med 2% från 1 oktober. Motiveringen om avgiftshöjningar är generellt kostnadsökningar och framtida underhållsbehov.

UPPGRADERING AV KABEL-TV

Varje lägenhet utrustas gratis med dekoder för att möjliggöra ett digitalt basutbud. De flesta är nu utdelade. Kontaktperson är Tom Bergström, 33 A – mobil 070-537 89 08

MEDLEMSMÖTEN

Årsstämma planeras till i slutet av november.

Storspovens hemsida - http://brfstorspoven11.3dgweb.se

KUNDWEBB Riksbyggen

page1image65625984

https://www.riksbyggen.se/ - välj Logga in - Kundwebb
Här kan du se dina fakturor, göra felanmälan, söka informationsmaterial, etc.
Via Köportalen på denna webbsida är det möjligt att ställa sig i kö för bilplatser, t ex garageplats. Du kan även ringa Riksbyggen Direkt – 0771-860 860

BRF Storspoven

Mariehemsvägen 31-33
906 52 Umeå
© 2019 BRF StorspovenInformation om cookies